Vergoeding zorgverzekering

Het is mogelijk om vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering te krijgen voor de hulp van Energizing People. De vergoeding wisselt per verzekeringsmaatschappij en per polis. Als je het zeker wilt weten, dan adviseer ik je om even contact op te nemen met je zorgverzekeraar.

De hulp van Energizing People valt onder ‘complementaire psychosociale hulpverlening’ en dit valt voor de zorgverzekeraar onder ‘alternatieve geneeswijzen’.

Energizing People is aangesloten bij de NFG en RBCZ, hierdoor komt onze hulp in aanmerking voor vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Voor meer informatie over de NFG: https://www.de-nfg.nl/vergoedingen.html

Voor meer informatie over RBCZ: https://www.rbcz.nu/index.html

  • Licentienummer RBCZ: 171085R
  • NFG lidmaatschapsnummer: 8657

Gemiddeld genomen duurt een traject bij mij 3-5 sessies van 1,5 uur en komen mensen om de 1-3 weken. Als er na 5 sessies blijkt dat er toch meer sessies nodig zijn i.v.m. ‘hardnekkigere problemen’ of hulp bij het vasthouden van een positieve verbetering, dan zit er meestal een langere periode tussen de sessies (bijv. 4-6 weken). Dit zullen we tijdens onze eerste afspraak bespreken. Mijn hulp wordt altijd afgestemd op jouw wensen, dus je mag zelf bepalen hoe vaak en met welke tussenpozen je komt.

Voor 2018 hanteren wij de volgende tarieven:

  • Voor particulieren €50,- per uur incl. BTW
  • Voor bedrijven €50,- per uur excl. BTW
  • Een individuele-sessie duurt 1,5 uur (indien gewenst kan dit in overleg ook 1 uur zijn).
  • Voor een groep-sessie wordt vooraf in overleg bepaald wat de wensen zijn (hoeveel personen, hoe lang, catering, etc.) en welke kosten hieraan verbonden zijn.