Sessies met paarden

Bij de sessies met paarden werken Anouk, paard Tijs en de pony’s Laura, Vlekje & Pepper samen om mensen te stimuleren over zichzelf en anderen na te denken en hun eigen oplossing te vinden door middel van ervaringsgericht leren (leren door te doen).

Hoe werkt het? Je leert over jezelf (en anderen) door activiteiten met de paarden uit te voeren. Alle activiteiten met het paard vinden plaats op de grond (er wordt dus niet gereden!). Anouk observeert de activiteiten met het paard. Niets is goed of fout. Het gaat er juist om hoe jij dingen aanpakt en welke oplossingen je bedenkt in situaties. Door het teruggeven van de observaties van Anouk en het stellen van open vragen, word je gestimuleerd om over jezelf en anderen na te denken en je eigen oplossingen te bedenken.

Voor wie? De sessies met paarden zijn  geschikt voor jong & oud, individueel of als groep. Ook geschikt voor mensen die geen ervaring hebben met paarden of zelfs bang zijn voor paarden. En de sessie met paarden kunnen worden ingezet voor zeer uiteenlopende vragen m.b.t. persoonlijke hulpverlening: meer zelfvertrouwen krijgen, beter je grenzen aan leren geven, leren omgaan met emoties, het overwinnen van angsten, omgaan met stress, het trainen van sociale vaardigheden, hulp bij gedragsverandering, het krijgen van meer inzicht in jezelf, voor zingeving, bij burn-out, etc.

 – Geen woorden, maar paarden! –

Geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Anouk Loef

06-54395151

anouk@energizingpeople.nl

Voor meer informatie over de methodiek die Energizing People gebruikt: http://www.keulseweg.nl/methodiek.html

Anouk is opgeleid bij Educatief Centrum Keulseweg http://www.kreac.nl/coaches/13140304.html